Alege categoria
Categoria - articole sportive pentru camera ta de fitness
1 EUR = 4.8738 RON
Bicicleta Spinning, Keiser M3, cod 89765
Cod articol: 89765
2178,00 € / BUC  (10.615,14 RON / BUC)
2078,00 € / BUC  (10.127,76 RON / BUC)
 
comanda formular comanda telefon
Noua era de ciclism de interior incepe cu Keiser m3. Dupa o lunga experienta in fabricarea de biciclete de ciclism de interior, Keiser lanseaza noul m3. O bicicleta cu rezistenta magnetica, realizata in intregime in Statele Unite ale Americii, cu materiale de calitate.

Adaugarea unui nou sistem de franare magnetic si computerul instalat pe ghidon, sunt principalele caracteristici ale bicicletei. Rezultatele sistemului de franare magnetic este o pedalare lina, progresiva si fara zgomot, imbunatatirea senzatiilor elevului pe bicicleta. Consola de calculator ofera date instantanee. Utilizate in mod corespunzator, va ofera un instrument important atunci cand doriti sa evaluati progresul elevilor.

Frana magnetica: un sistem revolutionar de franare. Sistemul de franare magnetic care este incorporat la KEISER M3 este compus, in mare parte, din doi magneti puternici, pozitionati in mod opus pentru a crea un camp magnetic, care roteste volantul. Acesta din urma actioneaza ca un material conductor intr-un circuit inchis. Din moment ce este rotit, acesta genereaza un curent electric (curent Foucault) in opozitie fata de miscarea volantului, astfel incat se reduce viteza acestuia. Prin evitarea oricarui contact direct, nu va exista nici o uzura prin frecare intre componentele sistemului de franare, astfel incat sa se reduca la minimum costurile de intretinere.

Mutarea manetei in sus, puterea suprafata magnetiilor este mai mare pe volant, astfel incat devine posibila cresterea rezistentei si fluxului magnetic. Deplasarea in jos a manetei rezistenta, provoaca ca suprafata magnetiilor sa fie mai mica pe volanta, astfel incat fluxul magnetic scade in timp cu rezistenta. Un alt mod de a creste rezistenta, fara a muta maneta, este cresterea cadentei, care la randul ei, genereaza un flux magnetic mai dificil de pedalare.

Noul dispune de o noua pozitie verticala si orizontala prin reglarea ghidonului.

Garantie 10 ani.
Livrare 7-14 zile.
Referinte: Palatul Elisabeta - Casa Regala a Romaniei.

Promotie: reducere 100 € pana la 10 Octombrie 2020.

    Plata se poate efectua:
  • Numerar la sediul din Bucuresti (5% discount)
  • La livrarea produsului in Bucuresti sau judetul Ilfov.
  • Ordin de plata.
  • Cu card.
  • POS.

Puteti comanda produsul:
» telefonic
» prin emailoferte@artimex.ro
» folosind formularul alaturat
» pe SEAP/SICAP la adresaArtimex_play

10 zile drept de retur a produselor.
Vezi promotii
    promotii
   articole sportive pentru camera ta de fitness
    cataloage
  home
  despre noi
  contact


Vezi echipament sportiv Zeus
Solicita oferta de pret sau suna la tel. 0720 757 045