Alege categoria
Va multumim ca vizitati site-ul Artimex Sport!

Fondata in anul 1994, Artimex Sport si-a propus sa vina in sprijinul sportivilor de performanta, a sportului scolar, dar si a celor care practica sportul in timpul lor liber.

Peste 140 de produse sunt realizate la fabrica din Bucuresti, unde investim permanent pentru ca produsele sa ajunga rapid si la o calitate buna la beneficiar. Fabrica beneficiaza de urmatoarele facilitati:
- tamplarie - fiind dotata cu utilaje performante de prelucrare a lemnului si instalatie de lacuit;
- prelucrarea metalelor - fiind dotata cu aparate de sudura, strunguri, freze dar si cuptor performant pentru vopsirea produselor in camp electrostatic;
- tapiterie si croitorie, unde se produc saltele de gimnastica sau protectii pentru sali de sport.

Artimex Sport exporta aparatura sport in tari precum: Suedia, Anglia, Italia, Spania, Portugalia, Franta, Grecia, Germania, Austria si SUA.

De amenajarea terenurilor si a salilor de sport cu pardoseli sport sau cu aparatura sportiva necesara, se ocupa departamentul tehnic al firmei, care va stau la dispozitie cu raspunsurile specifice fiecarui proiect.

La cerere se executa montaj pentru produsele achizitionate.

Calitatea produselor nu este un lucru intamplator. Ea este rodul atentiei cu care se aleg materialele folosite la realizarea produselor dar si a calificarii personalului din cadrul departamentului de productie si a celui tehnic. Portile de fotbal si handbal produse de Artimex Sport sunt folosite in Champions League, buturile de rugby in Challenge Cup.

Nu am uitat nici ca avem obligatia morala de a ne implica pe plan social, motiv pentru care am ales sa sprijinim, impreuna cu elevii, un proiect de constientizare a importantei mediului in care traim si care se numeste Mai curat in jurul tau.

Suntem onorati sa fim parteneri ai FC Steaua, Fundatia Nadia Comaneci si Cupa Hagi Danone.

Pentru comenzi, intrebari sau cereri de oferta va stam la dispozitie:
Artimex Sport
Strada Garii nr 167 A, 077120, Jilava, jud. Ilfov
Telefon mobil: 0723 119 028
Telefon mobil: 0746 510 542
Fax: 0372 879 553
oferte@artimex.ro

    promotii
   articole sportive pentru camera ta de fitness
    cataloage
  home
  despre noi
  contact


Vezi echipament sportiv Zeus
Solicita oferta de pret sau suna la tel. 0720 757 045