Termeni si conditii

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor de utilizare.

TVA

Preţurile afişate în acest magazin online includ TVA 19%. TVA înseamnă „taxa pe valoare adăugată”, şi este aplicată în întreaga Uniune Europeană.

 

Termen de livrare

O să comunicăm telefonic termenul de livrare după plasarea comenzii pe site. Vei avea posibilitatea să păstrezi, să modifici sau să anulezi comanda.

Preţuri eronate

Deşi facem în permanenţă verificări pentru a ne asigura că toate preţurile afişate sunt corecte, uneori pot să apară erori. Dacă identificăm o eroare în preţurile produselor comandate, te vom anunţa cât de repede posibil şi îţi vom oferi posibilitatea să reconfigurezi comanda la preţul rectificat sau să o anulezi.

 

Frauda

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. artimex.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

 

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Artimex.ro utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii Artimex.ro sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

 

Politica de confidentialitate

Artimex.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia. Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe artimex.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite. artimex.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, şi poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

ARTIMEX PLAY SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.artimex.ro, prin completarea formularelor de înregistrare şi comandă, aşa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

artimex.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul artimex.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul Artimex.ro, se pot dezabona utilizând link-ul din footer-ul newsletterulului artimex.ro primit prin email. Pentru informare şi suport, ne puteţi contacta la adresa [email protected]

 

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site şi orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel intr-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

 

Declaratie respectarea drepturilor de autor

Întregul conţinut al site-ului Artimex.ro, inclusiv Newsletterele, este proprietatea ARTIMEX PLAY SRL şi intră sub incidenţa legii pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi a legilor privind proprietatea intelectuală.

Folosirea pentru uz comercial sau contrar intereselor ARTIMEX PLAY SRL orice material conţinut in site imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, script-uri, programe şi alte date fără acordul scris al companiei este stric interzisă. Pentru raportarea problemelor legate de drepturi de proprietate intelectuală vă rugăm folosiţi adresa de email [email protected]

Folosirea fără acordul ARTIMEX PLAY SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.